NL

Vind je het moeilijk om in deze gekke periode thuis aan je scriptie te werken? Heb je problemen met opstarten, motivatie en focus? Doe mee met onze scriptieweek en profiteer samen met andere studenten in hetzelfde schuitje, van het advies en de ondersteuning van een tutor van het Schrijfcentrum.

Detail Summary
Start date 8 June 2020
End date 12 June 2020
Time 00:00

Een week lang werk je samen in kleine groepjes van vier studenten en één tutor van het Schrijfcentrum. Je spreekt twee keer per dag online af met je groepje om een dagplanning te maken, je voortgang te bespreken, en advies en ondersteuning te krijgen. Gedurende de week heb je tweemaal de mogelijkheid om individueel met je tutor af te spreken en er zijn enkele sociale activiteiten om je gemotiveerd te houden.

Alle studenten zijn welkom: de enige eis is dat je nu bezig bent met je bachelor- of masterscriptie. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf je snel in via onderstaand formulier.

Meld je aan voor de Scriptieweek

Schrijf je je scriptie in het Engels, of heb je liever een Engelstalig scriptiegroepje? Ga naar de website van the Writing Centre: ​​​​​www.uva.nl/writingcentre.

Wij bieden ook online workshops en individuele afspraken met een tutor van het Schrijfcentrum. Ga naar onze website om een online afspraak te maken: www.uva.nl/schrijfcentrum