Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Scriptieweek 18 - 22 januari 2021

We horen vaak van studenten dat ze moeite hebben om een realistisch plan te maken, structuur aan te brengen in hun dag en zich aan deadlines te houden, vooral onder de huidige omstandigheden. Daarom kan het nuttig zijn om af te spreken met een groepje studenten dat ook aan zijn scriptie werkt – zoals een virtueel studiegroepje. Dit biedt op afstand steun om je aan je doelen en planning te houden en je tijd beter in te delen.

Hoe werkt het?

Ieder groepje (max. 6 studenten) wordt begeleid door een schrijftutor. Gedurende de week spreek je twee keer per dag af via Zoom voor een interactieve sessie: ’s ochtends, om je plan en doelen voor de dag door te nemen, en aan het eind van de middag, om te bespreken hoe het ging en je doelen zo nodig bij te stellen. Je kan in de loop van de week ook een individuele afspraak maken met je tutor om (een deel van) je scriptie meer in detail te bespreken.

Let op: De Scriptieweek is geen serie workshops of colleges met informatie over hoe je een scriptie schrijft. 


Voorwaarden voor deelname

  • Je werkt aan je bachelor- of masterscriptie (dat kan zijn: bronnen lezen, een gedetailleerd plan maken, een eerste of tweede versie schrijven, je eindversie aanpassen).
  • Je bent de hele week vrij om aan je scriptie te werken.
  • Je kunt tenminste 8 van de 10 sessies bijwonen. De eerste sessie op maandagochtend is verplicht.
  • Je schrijft je scriptie in het Nederlands. Als je je scriptie in het Engels schrijft, meld je je aan voor de Engelstalige scriptieweek.

 
Aanmelden

We werken met kleine groepjes studenten zodat er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Meld je dus snel aan als je interesse hebt.
Meld je hier aan als je je scriptie in het Nederlands schrijft. (VOL)
Please register here if you’re writing your thesis in English. (18-22 January: FULL)